Известие

Collapse
No announcement yet.

много ли ви се струва?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• много ли ви се струва?

взех си врата за алфичката,която е моя цвят и не се налага да я боядисвам. оборудвана, с ел стъкла-само без кората за 220лв. много ли ви се струва? взех я от един пич в перник,от една ударена отпред 145-ца.
    лъчка,лъчка,плъв съм на баило!!!
    145 1.6 TS16v

ми аз тиказах, мойта я зех за 120 от италианеца
    '04 Alfa Romeo GT 1.9 JTDm Q2 150cv heavily tunned
    '02 Alfa Romeo 166 2.4 JTD Q2 150cv, remapped by Bobo
    '99 Alfa Romeo 145 1.6 TS 120cv - ex

Comment

аз ходих там но имаше само една и тя не заслужава дори коментар. сега ми остава да я види еди добър тенекиджия. малко ме притеснявя колонката,щото е мръднала отдолу при прага но дано се оправи.
      145 1.6 TS16v

Comment

Аз си взех врата в същия цвят на колата ми за 100 лв, но гола като пушка, което за мене е много пари, но пък спестява боядисване и време!
        При италианеца е най-тънко, но те имат възможно най-измислениет цветове, които съм виждал...
        Но истината е, че като слагаш друга ламарина ,т рябва да се пръска, така че ние с тебе сме направили просто голям компромис, а Вальо не е.
        sigpic
        === 75 1.8 T '86 ===
        === 156 SW 2.4 JTD '01 ===

If Rust Is Lighter Than Carbon Fibre, My 75 Is A Superleggera!

Comment

е алфа росо-то аз нямам два цвята еднакви по мойта кола, кво остава па от друга кола )
          така че моите майстори преместиха цялата карантия от старата врата на новата и я боядисаха и така...

са има някъв яд с пантата де, оказва се че моята и новата явно не са със 1:1 еднакви панти и ми трябва един болт...

Comment

Първоначално публикувано от valjo
            е алфа росо-то аз нямам два цвята еднакви по мойта кола, кво остава па от друга кола )
            така че моите майстори преместиха цялата карантия от старата врата на новата и я боядисаха и така...

са има някъв яд с пантата де, оказва се че моята и новата явно не са със 1:1 еднакви панти и ми трябва един болт...
            абе тоя пич от Перник каза че ти,Бобо и Мъри сте били при него и сте взимали некви части и сте останали доволни. А честно да ти кажа и аз съм доволен. Верно,скъпичко ми я даде,ама поне е доста запазена(всъщност няма дори и една драскотина-учудващо!) и като и прасна мойта кора ша стане самолет.
            А-а-а и пича ми каза че цвета и бил "гран при".
            Пп. Ти имаше ли проблеми с напасването,и влиза ли въздух като караш по бързо?
            145 1.6 TS16v

Comment

Първоначално публикувано от Dexer
              Аз си взех врата в същия цвят на колата ми за 100 лв, но гола като пушка, което за мене е много пари, но пък спестява боядисване и време!
              При италианеца е най-тънко, но те имат възможно най-измислениет цветове, които съм виждал...
              Но истината е, че като слагаш друга ламарина ,т рябва да се пръска, така че ние с тебе сме направили просто голям компромис, а Вальо не е.
              Така е ама има опасност при слагането да не пасне точно ,и после да свисти като караш бързо. Абе всичко си зависи от майстора.
              145 1.6 TS16v

Comment

мда мойта сега свири дори при 70км/ч (
                а тва как се оправя ?

Comment

а тва как се оправя ?
                  свири ,защото е издадена от към калника трябва да се прибере съвсем малко по навътре почти незбележимо да е това си е работа на тенекеджията мойта като я сваляха и сега така са я наместили ,че се отваря два пъти по добре от преди и не свири

Comment

а тва как се оправя ?
                    може да пробжаш и сам-ако ти се занимава. Поиграй си с болтовете дето държат вратата-2 горе и 2 долу. Развий горните и разхлаби отдолу. После пробвай да прибереш повече орт горната страна и ги стегни. И така докато прилепне плътно. Може пък и да успееш.
                    145 1.6 TS16v

Comment

Working...
                    X